Voigt-GASTRO-FOAM VC 641

Project details

  • Opakowanie: 3l
  • pH: 12/*/14

Profesjonalny, pianowy środek przeznaczony do zabrudzeń tłuszczowych.

Dzięki aktywnej pianie nie spływa z czyszczonych powierzchni
i skutecznie usuwa wszelkie tłuste zabrudzenia, charakterystyczne dla sfery kuchennej. Idealnie sprawdza się w przemyśle spożywczym, do czyszczenia wędzarni, piekarników, pieców konwekcyjnych, smażalnic, blach piekarniczych i innych pomieszczeń i urządzeń, które są szczególnie narażone na nagromadzenie się osadów tłuszczowych. Nadaje się do mycia podłóg i ścian. Zaleca się rozcieńczyć koncentrat w stosunku od 1:5 do 1:20 (500÷2000 ml środka na 10 l wody).

Dokumentacja produktowa:
 Karta charakterystyki produktu
 Karta produktu
Świadectwo Jakości Zdrowotnej