Tenzi- De-Zal - dezynfekcja rąk w płynie

Project details

  • Opakowania: SP22/001 - 1L
    SP22/005 - 5L

Preparat do higienicznej antyseptyki rąk w przemyśle spożywczym i gastronomii. Wykazuje właściwości bakteriobójcze i grzybobójcze. Posiada zdolność kumulowania się w naskórku, przez co charakteryzuje się przedłużonym działaniem (ok. 3 h). Niszczy drobnoustroje bytujące w głębszych warstwach skóry, które uwalniają się od rękawic np. podczas zabiegów. Zawiera substancje natłuszczające i nawilżające, zapobiegające wysuszaniu rąk i utrzymujące elastyczność skóry. Atest PZH nr HŻ/3946/2007. Preparat przebadany dermatologicznie wg normy B22569/4973/10.

Zastosowanie:
– kontakt z żywnością (gastronomia, przemysł spożywczy)
– praktyki lekarskie (służby zdrowia)

Sposób użycia:
Nie rozcieńczać.
Higieniczna dezynfekcja rąk: 3 ml preparatu należy wcierać porcjami w suche dłonie przez 30 s.
Czas ten jest równoznaczny z dwukrotnym powtórzeniem czynności.
Pozostawić do wyschnięcia.

Dokumentacja Produktowa:
Karty techniczne
Karty charakterystyki
Badanie dermatologiczne
Certyfikacje
Pozwolenia